Aerial arts fotografie

Aerial arts fotografie

Hou je van paaldansen, hoop of silks en vind je het mooi om op magische wijze vast te leggen hoe prachtig en sterk je bent? Ik begeleid je graag bij het maken van prachtige stoere of sexy foto’s van jouw passie!

Aerial arts fotoshoot

Wie ben ik?

Ik ben Amber, fotografe gespecialiseerd in magische portret fotografie. 

Sinds 2020 ben ik begonnen met paaldansen en voor het eerst in mijn
leven ben ik verliefd geworden op een sport. Ik ben nooit atletisch of
sterk geweest, maar paaldansen veranderde de manier waarop ik naar mijn
lichaam keek:
van onmogelijkheden naar mogelijkheden. 

Ondanks moeite met mijn eigen lichaam, iets waar ik nog steeds aan werk, kan ik toch naar mezelf kijken en denken “wow, dat ik dat kan!”. Ik hoop dat ik deze vorm van positiviteit aan iedereen mee kan geven die bij mij een aerial fotoshoot komt doen.

Ik bied shoots aan in mijn thuisstudio, waar ik beschik over een paal en ook op locatie in je eigen studio of buiten als je een paal hebt die daar geschikt voor is! 

Wat is jouw verhaal?

Voordat je een shoot bij mij boekt ga ik graag het gesprek aan! Dit kan via de chat of via een (online) gesprek waarin ik met je mee ga kijken naar je wensen en je verhaal. Ik hoor graag wie je bent en waarom je voor deze sport hebt gekozen. Zo kunnen we al van tevoren een concept creëren en kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken. Ook kunnen we kijken of het klikt en of we samen verder willen. Het is voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Je zit hierna nergens aan vast. 

Voorbereiding

Hoe gaan we het aanpakken?

Als we hebben besloten om samen verder te willen werken aan jouw gave aerial fotoshoot, kunnen we beginnen met de voorbereiding. Dit houdt in het plannen van een datum, locatie en tijd. Dit kan een buiten locatie zijn (afhankelijk of je over gear beschikt die buiten inzetbaar is) of in mijn thuis-studio in Boskoop. Ik ben ook in te zetten in je eigen dansstudio! Neem hierover even contact op.

Daarnaast maak ik altijd een moodboard met poses en licht-ideeën, zodat we van tevoren al een duidelijk idee hebben waar we naartoe werken tijdens de shoot. Ik vind het altijd heel leuk als je hier zelf ook inbreng in hebt. Ook is het belangrijk om vast te kijken naar welke moves je wilt doen en hoe haalbaar deze zijn met zowel de ruimte die we hebben als de moeilijkheidsgraad. Wees je ervan bewust dat je de move meerdere keren moet kunnen uitvoeren en daarna ook nog puf moet hebben voor mogelijke andere poses!

Ook kunnen we bespreken wat er nodig is om de setting op te zetten. Wat de precieze outfit wordt en of we nog props nodig hebben.

De Aerial fotoshoot

De scene maken

Tijdens de shoot neem ik graag de tijd voor je. Het kan best overweldigend zijn om voor de camera te staan, al helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt! Ik neem graag de tijd om je echt op je gemak te stellen en je te begeleiden bij poses, expressie en of je je tenen wel goed point 😉

Voor mij is een fotoshoot echt een collaboratie waarbij beide partijen samenwerken. Ik laat daarom tijdens de shoot regelmatig de resultaten zien, zodat we kunnen kijken of we nog ergens bij willen schaven en zodat je een goed beeld hebt van hoe je uit de verf komt op camera. 

Wil je graag iemand meenemen naar de fotoshoot? Je mag altijd een assistent meenemen, sterker nog ik moedig het graag aan! Ook als je je fijner voelt door iemand mee te nemen mag dat altijd.

Voor mij is het belangrijk dat de foto’s een mooie herinnering zijn aan een super leuke fotoshoot!

Na de shoot

Hoe krijg je de foto's aangeleverd?

Na de aerial fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om alle gelukte foto’s voor jou op een rijtje te zetten in jouw persoonlijke galerlij.  Hier kun je zelf een selectie maken van de foto’s die jij graag bewerkt wilt hebben. 

De nabewerking is voor mij heel belangrijk. Dit is waar er echt een stukje magie bij komt kijken. Afhankelijk van jouw wensen, bewerk ik de foto in mijn magische stijl. Indien gewenst kan ik hieraan special effecten toevoegen zoals (extra) rook, kleur, en wat je ook maar kunt verzinnen. 

Voor de nabewerking van de foto’s hanteer ik drie verschillende tarieven, bekijk de prijzen van een fotoshoot bij mij en de tarieven voor het nabewerken hier. 

Before After Vrouw die in een move hangt aan de paal met blauwe achtergrond en jurl
Before After
nl_NL_formal