Vogel fotoshoot

Vogel fotoshoot

Heb jij altijd al op de foto gewild met (roof)vogels in casual, fantasy of cosplay stijl? In samenwerking met Uil Topia is het mogelijk om jouw eigen (roof)vogel shoot te boeken! 

Roofvogel & uilen fotoshoot

Wie zijn wij?

Ik ben Amber, fotografe gespecialiseerd in magische portret fotografie. Uil Topia is een bedrijf gerund door Cassandra, waar roofvogels & uilen speciaal voor fotoshoots en publieksactiviteiten worden getraind. Samen hebben wij een speciale aanbieding voor shooten met vogels! 

Meer weten over Uil Topia? Bezoek de website hier: https://uiltopia.nl/

De vogels

De vogels die ingezet kunnen worden, bekijk je hier: beschikbare vogels. Dit zijn o.a. uilen, buizerds en valken.

De vogels worden gehanteerd door professionele trainers en neergezet in de passieve positie: het stilzitten. Enkele vogels zijn te hanteren zonder bescherming in onze gecontroleerde omgeving.

Dit kan op je hand (met of zonder handschoen), op je schouder, knie en dergelijke (met of zonder bescherming) of op voorwerpen naast je zoals een boom, stronk of muur. Er kunnen ook meerdere vogels in één plaatje voorkomen.

Locatie

Wij kunnen werken op 2 locaties met de fotoshoots! Dit kan bij ons op locatie bij de vogels in Tricht of in mijn thuisstudio in Boskoop met mogelijkheid tot schieten in mijn mooie groene tuin. De shoot kan plaatsvinden in alle jaargetijden, als we buiten werken is de voorkeur droog weer. Eigen locatie is mogelijk in overleg.

Kleding

De fotoshoot wordt geheel verzorgd. Je kunt je eigen kleding meenemen maar ook uit mijn prachtige jurkencollectie kiezen zonder extra kosten! Deze vind je hier: jurkencollectie . Het mag alledaagse kleding zijn maar ook gethematiseerde kostuums etc.

Het programma

Inclusief: Koffie – thee – fris en iets lekkers

Vogels: Keuze uit 2 – 4 vogels

Aantal inbegrepen foto´s: 3 foto’s met basic bewerking, deze zijn up te graden naar een andere bewerkingsstijl. Bekijk de mogelijkheden hier. 

Je krijgt de hele galerij met alle foto’s om uit te kiezen en bij te bestellen.

Minimale tijd afname: 60 minuten

Tarieven

Prijzen:

Basistarief fotoshoot 60 minuten: € 180,00 incl. 3 foto’s met basic bewerking.

Elk bijkomende 60 minuten: € 60,00.

.

Houd er rekening mee dat de hoeveelheid dieren / personen / aantal houdingen uw tijd beïnvloed, je hebt langer de tijd nodig dan je denkt. Bijvoorbeeld: Wij kunnen GEEN 10 vogels of personen in 60 minuten tijd aan bod laten komen.

.
Als je meer foto’s wilt bijbestellen factureer ik deze achteraf volgens de hier genoemde tarieven. 
.
Geef duidelijk van te voren aan wat je wensen zijn, dan kunnen wij een inschatting geven van hoeveel tijd hier ongeveer nodig voor zal zijn. 

 

Andere locatie:

In overleg + bijkomende reiskosten a € 0,25 cent per km.

Belly paint in samenwerking met Grime & Meer:

+ € 50,00* bovenop de fotoshoot prijs.

*afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw beschildering.

Meer weten over hoe een fotoshoot plannen en voorbereiden in zijn werk gaat? Lees hieronder verder!

Voorbereiding

Wat is jouw verhaal?

Voordat je een shoot bij mij boekt ga ik graag het gesprek aan! Dit kan via de chat of via een (online) gesprek waarin ik met je mee ga kijken naar je wensen en je verhaal. Ik hoor graag wie je bent en wat voor een soort fotoshoot jij in gedachten hebt. Zo kunnen we al van tevoren een concept creëren en kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken. Ook kunnen we kijken of het klikt en of we samen verder willen. Het is voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Je zit hierna nergens aan vast. 

Hoe gaan we het aanpakken?

Als we hebben besloten om samen verder te willen, kunnen we beginnen met de voorbereiding. Dit houdt in het plannen van een datum, locatie en tijd. 

Daarnaast maak ik altijd een moodboard met poses en licht-ideeën, zodat we van tevoren al een duidelijk idee hebben waar we naartoe werken tijdens de shoot. Ik vind het altijd heel leuk als je hier zelf ook inbreng in hebt. 

Ook kunnen we bespreken wat er nodig is om de setting op te zetten. Wat de precieze outfit wordt, of/welke props we nodig hebben en hoe we die gaan regelen. 

De (roof)vogel fotoshoot

De scene maken

Tijdens de shoot nemen we graag de tijd voor je.  Het kan best overweldigend zijn om voor de camera te staan, al helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt! We zijn beiden erg ervaren met begeleiden bij poses, expressie en omgang met de vogels. 

Voor ons is een fotoshoot echt een collaboratie waarbij beide partijen samenwerken. Ik laat daarom tijdens de shoot regelmatig de resultaten zien, zodat we kunnen kijken of we nog ergens bij willen schaven en zodat je een goed beeld hebt van hoe je uit de verf komt op camera. 

Wil je graag iemand meenemen naar de fotoshoot? Je mag altijd een assistent meenemen, sterker nog we moedigen het graag aan! Ook als je je fijner voelt door iemand mee te nemen mag dat altijd.

Voor ons is het belangrijk dat de foto’s een mooie herinnering zijn aan een super leuke fotoshoot!

Na de shoot

Hoe krijg je de foto's aangeleverd?

Na de vogel fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om alle gelukte foto’s voor jou op een rijtje te zetten in jouw persoonlijke galerlij.  Hier kun je zelf een selectie maken van de foto’s die jij graag bewerkt wilt hebben. 

De nabewerking is voor mij heel belangrijk. Dit is waar er echt een stukje magie bij komt kijken. Afhankelijk van jouw wensen, bewerk ik de foto in mijn magische stijl. Indien gewenst kan ik hieraan special effecten toevoegen zoals (extra) rook, kleur, spells en wat je ook maar kunt verzinnen. 

Voor de nabewerking van de foto’s hanteer ik drie verschillende tarieven, bekijk de prijzen van een fotoshoot bij mij en de tarieven voor het nabewerken hier. 

Before After
Before After
nl_NL_formal