Fantasy fotografie

Fantasie fotografie

Hou je van prachtige jurken en sprookjesachtige momenten en wil je graag een fotografie shoot die jou meesleept naar een andere wereld? Ik neem je graag mee op dit fantasie avontuur en zoek samen met jou naar de perfecte setting om je op een sprookjesachtige wijze vast te leggen als fantasy fotograaf. 

Fantasy fotoshoot

Wie ben ik?

Ik ben Amber, fotografe gespecialiseerd in magische portret fotografie. 

Altijd al ben ik groot fan geweest van de fantasy en cosplay wereld. Ik ben gek op magie, jurken, en licht. 

Ik vind het geweldig om je op een zo magisch mogelijke wijze vast te leggen in mijn thuisstudio met verschillende backdrop mogelijkheden of juist op gave buiten locaties. 

Als je zelf geen outfit hebt, heb ik een enorme selectie aan jurken beschikbaar.  Deze kunnen kostenloos gebruikt worden tijdens een shoot. 

Foto van Amber Gerritsen die camera vasthoudt

Ik ben Amber, fotografe gespecialiseerd in magische portret fotografie. 

Altijd al ben ik groot fan geweest van de fantasy en cosplay wereld. Ik ben gek op magie, jurken, en licht. 

Ik vind het geweldig om je op een zo magisch mogelijke wijze vast te leggen in mijn thuisstudio met verschillende backdrop mogelijkheden of juist op gave buiten locaties. 

Als je zelf geen outfit hebt, heb ik een enorme selectie aan jurken beschikbaar.  Deze kunnen kostenloos gebruikt worden tijdens een shoot. 

(Roof)vogel samenwerking!

Wil je op de foto met een roofvogel als een uil, buizerd of valk? Dat kan! 

Bekijk mijn pagina speciaal voor roofvogel shoots hier!

Wat is jouw verhaal?

Voordat je een shoot bij mij boekt ga ik graag het gesprek aan! Dit kan via de chat of via een (online) gesprek waarin ik met je mee ga kijken naar je wensen en je verhaal. Ik hoor graag wie je bent en waarom je een fotoshoot komt doen. Heb je al een fantasy idee in gedachten of wil je er samen even over sparren? Ook kunnen we kijken of het klikt en of we samen verder willen. Het is voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Je zit hierna nergens aan vast. 

Voorbereiding

Hoe gaan we het aanpakken?

Als we hebben besloten om samen verder te willen werken aan jouw gave fantasy fotoshoot, kunnen we beginnen met de voorbereiding. Dit houdt in het plannen van een datum, locatie en tijd. Dit kan een buiten locatie zijn of in mijn thuis-studio in Boskoop. Watershoots zijn hier ook mogelijk!

Daarnaast maak ik altijd een moodboard met poses en licht-ideeën, zodat we van tevoren al een duidelijk idee hebben waar we naartoe werken tijdens de shoot. Ik vind het altijd heel leuk als je hier zelf ook inbreng in hebt. Ook is het belangrijk om vast te kijken naar hoe jij graag op de foto staat. Spontaan en lachend of meer ethereal. 

Verder kunnen we bespreken wat er nodig is om de setting op te zetten. Wat de precieze outfit wordt, of je een van mijn jurken wilt gebruiken en of er misschien props nodig zijn om de shoot helemaal af te maken. Denk aan bloemen o.i.d. 

De fantasy fotoshoot

De scene maken

Tijdens de shoot neem ik graag de tijd voor je. Ik werk daarom altijd in tijdslots van 1-2 uur, waarbij iets uitloop zelfs nog mogelijk is. Ik vind het belangrijk dat we niet onder tijdsdruk zitten. Het kan best overweldigend zijn om voor de camera te staan, al helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt! Ik neem graag de tijd om je echt op je gemak te stellen en je te begeleiden bij poses, expressie en het verhaal dat we samen maken. 

Voor mij is een fotoshoot echt een collaboratie waarbij beide partijen samenwerken. Ik laat daarom tijdens de shoot regelmatig de resultaten zien, zodat we kunnen kijken of we nog ergens bij willen schaven en zodat je een goed beeld hebt van hoe je uit de verf komt op camera. 

Wil je graag iemand meenemen naar de fotoshoot? Je mag altijd een assistent meenemen, sterker nog ik moedig het graag aan! Ook als je je fijner voelt door iemand mee te nemen mag dat altijd.

Als je met meerdere mensen wilt shooten, kost dat 10 euro extra p.p. tot maximaal 4 personen. Bij meer personen is het handiger om meer tijd te boeken en daardoor vraag ik 30 euro extra. 

Voor mij is het belangrijk dat de foto’s een mooie herinnering zijn aan een super leuke fotoshoot!

Na de shoot

Hoe krijg je de foto's aangeleverd?

Na de fantasy fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om alle gelukte foto’s voor jou op een rijtje te zetten in jouw persoonlijke galerlij.  Hier kun je zelf een selectie maken van de foto’s die jij graag bewerkt wilt hebben. 

De nabewerking is voor mij heel belangrijk. Dit is waar er echt een stukje magie bij komt kijken. Afhankelijk van jouw wensen, bewerk ik de foto in mijn magische stijl. Indien gewenst kan ik hieraan special effecten toevoegen zoals (extra) rook, kleur, spells en wat je ook maar kunt verzinnen. 

Voor de nabewerking van de foto’s hanteer ik drie verschillende tarieven, bekijk de prijzen van een fotoshoot bij mij en de tarieven voor het nabewerken hier. 

Zie hieronder een voorbeeld van een onbewerkte en bewerkte foto:

Before After
nl_NL_formal