FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Aangezien de tijdsbesteding sterk afhankelijk is van de duur en inhoud van de video’s, bied ik geen standaardpakketten voor video aan. Op basis van de benodigde tijd, die bepaald kan worden na de gratis intake, stuur ik een offerte met de geschatte kosten. 

Ja! Het zou fijn zijn om wat meer vanuit huis te doen, maar voor de opnamedagen kan ik naar uw instelling komen, ook al is het aan de andere kant van het land.

Ik heb ervaring met animatie. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het proces dat getoond moet worden, is dit zeker iets wat ik kan maken. In een paar van de video’s die ik voor de open source bibliotheek heb gemaakt, heb ik ook animaties gebruikt. 

Dit hangt sterk af van de duur van de video’s, de moeilijkheidsgraad van het experiment en de beschikbaarheid van de professoren en/of het ondersteunend personeel. De meeste video’s van ongeveer 5 minuten kunnen in één dag worden opgenomen, bijvoorbeeld van 9.00-15.00 uur. Voor een soepel lopende opnamedag is de voorbereiding essentieel. De voorbereiding van de video’s vereist brainstormen over de inhoud, het invullen van het scriptsjabloon dat ik heb gemaakt, dat u hier kunt vinden, en het ruim van tevoren voorbereiden van al het materiaal. Het bewerken van de video, afhankelijk van de specifieke inhoud, vergt ongeveer 2 dagen en dan moeten de interacties worden toegevoegd nadat de video’s zijn afgerond. Dat neemt meestal een halve dag tot een dag in beslag, afhankelijk van de hoeveelheid en de moeilijkheidsgraad van de toe te voegen interacties.

Hoewel ik het geweldig vind om je inhoud te delen met de rest van de wereld, is het geen vereiste om je video’s te delen met andere instellingen.

Als uw instelling andere software gebruikt dan H5P is het nog steeds mogelijk om uw video’s interactief te maken. Zolang uw instelling een vorm van interactieve tool heeft, zoals Kaltura of Feedback fruits. Ik ben erg goed in het me eigen maken van onbekende software en zou het niet erg vinden om de software van uw instelling te gebruiken.

Blijven uw vragen onbeantwoord? Neem contact met me op via visualproductions@ambergerritsen.nl of +31653977314

nl_NL_formal