Fotoshoot inspiratie

Fotoshoot inspiratie

Hier vind je een overzicht aan mogelijke fotoshoot opties die je bij mij kunt kiezen. Neem vooral contact op als je geïnteresseerd bent in een van deze opties. Dan kunnen we samen kijken wat de meest haalbare locatie is. Sommige locaties zijn namelijk vrij specifiek! 

Bloemen | Feestdagen | Water | Bossen en tuinen | Bijzondere locaties

Bloemen

Gedurende het voorjaar en de zomermaanden zijn er altijd prachtige bloemen in bloei. Ik woon zelf in de buurt van de bollenstreek en vind het altijd heel erg leuk om erop uit te trekken en magische foto’s met bloemen te nemen. Voor dit soort foto’s heb ik ook een boel jurken beschikbaar, die gratis te gebruiken zijn bij een shoot!

Hyacinten
Januari - Mei
Tulpen
Maart-April
Koolzaad/Raapzaad
Half April - Juni
Kersenbloesem, Magnolia, Appelbloesem
Maart-Mei
Blauwe regen
Mei-Juni
Klaprozen
Mei-Juni
Hortensia
Juni-September
Rozen
Half Juni-September
Zonnebloemen
Juli-September
Heide
Half Augustus - Half September
Previous slide
Next slide

Feestdagen

Rondom de feestdagen organiseer ik vaak specifieke shoots met een mooie Halloween of Kerst setting. Houd hiervoor mijn Instagram (@ambersdaylightshoots) in de gaten of neem contact op voor de mogelijkheden. 

Halloween
Half September - Oktober
Kerst
November-December
Previous slide
Next slide

Water

In mijn tuin heb ik in de lente/zomer een bad beschikbaar waar we prachtige watershoots kunnen houden. Verder hebben we rondom Boskoop (waar ik woon) ook een boel mooie wateren. Verder reizen voor de zee en eventuele andere waterrijke gebieden is natuurlijk ook altijd een optie! 

Buitenbad
Warme dagen
Natuurwater
Warme dagen
Previous slide
Next slide

Bossen en tuinen

In de buurt van Boskoop zitten al een paar mooie bossen en tuinen. Zo hebben we het Bentwoud, Goudse bos en het Rosarium. Ook zit op niet al te verre afstand het Clingendael park in Den Haag, waar in het voor- en najaar de Japanse tuinen geopend zijn. Verder biedt het park ook veel mooie opties tot fotografie. Voor Dennebossen moet je (of ik) iets verder reizen richting Utrecht/Drenthe. Ik weet nog veel meer opties, dus neem gerust contact op voor meer inspiratie!

Bossen omgeving Boskoop/Den Haag
Hele jaar
Dennenbossen
Hele jaar
Japanse tuinen
Eind April - Begin Mei & Half Oktober - Eind Oktober
Previous slide
Next slide

Bijzondere locaties

Denk hierbij aan ruïnes, kastelen, watervallen en andere bijzondere plekken.
Let op: hier zitten vaak extra entree kosten aan verbonden! Er zijn natuurlijk ook gratis opties. Neem vooral contact met me op over de mogelijkheden. 

Bijzondere locaties
Hele jaar (neem contact op voor de mogelijkheden)
Bijzondere locaties
Hele jaar (neem contact op voor de mogelijkheden)
nl_NL_formal