FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden
Before After

Nee, als het regent zal ik contact opnemen en kunnen we de shoot verzetten. Mogelijk naar een tijdstip later op dezelfde dag of naar een geheel ander moment.

Ja, de opname gaat door, zelfs als het volledig bewolkt is. Dit weerhoudt je er echter niet van de mooiste resultaten te behalen. Zie de foto links, die is gemaakt op een bewolkte dag in de winter. 

Retoucheren is het proces van het veranderen van iemands huid of lichaam om hem/haar er mooier uit te laten zien, zoals in tijdschriften en dergelijke.

Ik probeer het retoucheren, niet te verwarren met bewerken, tot een minimum te beperken. Ik haal alleen duidelijke oneffenheden op de huid of kringen onder het oog weg en ik dodge en burn het beeld voor meer diepte. Als je een meer uitgebreide retouche wenst, of helemaal geen retouche, dan is dat ook mogelijk.

De galerij van onze shoot probeer ik binnen een week beschikbaar te stellen. Daarna hangt het af van de hoeveelheid foto’s die je uitkiest, hoelang ik bezig ben. Ik streef ernaar om tussen de 2-4 weken alle foto’s opgeleverd te hebben.

Als je op het laatste moment een shoot moet afzeggen, maak ik graag een nieuwe afspraak. Als je het me 24 uur van te voren laat weten, zal het verzetten zonder extra kosten gebeuren. Is het minder dan 24 uur dan kost het 15 euro extra om te verzetten. Als je de afspraak helemaal afzegt, moet je de aanbetaling van 50% van de shootkosten betalen. Dit is ongeacht wanneer je de shoot afzegt. Als er bijzondere omstandigheden zijn ben ik natuurlijk altijd bereid om daar samen naar te kijken.

Als je binnen 20 km van Boskoop woont, of gemakkelijk een locatie binnen 20 km van Boskoop kunt bereiken, kan ik je voor 20 euro extra (bovenop de vergoeding van 0,25 cent per km) komen halen en brengen. Ik ben niet zo van het rijden in stadscentra, dus bij voorkeur op treinstations of aan de rand van de stad. Als ik al in de buurt ben kunnen we een aangepaste prijs afspreken. 

Blijven je vragen onbeantwoord? Neem contact met me op via visualproductions@ambergerritsen.nl of +31653977314

nl_NL_formal