Boudoir fotografie

Boudoir fotografie

Heb jij altijd al een keer mooie intieme en/of sensuele foto’s van jezelf gewild? Je lichaam willen omarmen en vanuit zelfliefde naar jezelf kijken? Ik vind het ontzettend mooi om jou in al je pracht vast te mogen leggen in een boudoir setting. 

Boudoir fotoshoot

Wie ben ik?

Ik ben Amber, fotografe gespecialiseerd in magische portret fotografie. 

Zelfvertrouwen en body image is iets waar ik zelf mijn hele leven al aan het werken ben. Dit is dan ook het thema waaruit ik boudoir fotografeer. 

Ik hou van magische belichting en kan met een heleboel verschillende types belichting hele andere resultaten maken.  In mijn thuisstudio heb ik een bed beschikbaar, maar ook meerdere backdrops en zelfs een paaldans paal als dat je leuk lijkt!

Een boudoir shoot mag voor mij sensueel en sexy zijn, maar daar trek ik wel de grens. Ik fotografeer geen naakt of te seksueel getinte poses. 

Wat is jouw verhaal?

Voordat je een shoot bij mij boekt ga ik graag het gesprek aan! Dit kan via de chat of via een (online) gesprek waarin ik met je mee ga kijken naar je wensen en je verhaal. Ik hoor graag wie je bent en waarom je voor dit type shoot hebt gekozen. Zo kunnen we al van tevoren een concept creëren en kijken of we jouw idee werkelijkheid kunnen maken. Ook kunnen we kijken of het klikt en of we samen verder willen. Het is voor mij heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Dit gesprek is volledig vrijblijvend. Je zit hierna nergens aan vast. 

Voorbereiding

Hoe gaan we het aanpakken?

Als we hebben besloten om samen verder te willen werken aan jouw mooie boudoir fotoshoot, kunnen we beginnen met de voorbereiding. Dit houdt in het plannen van een datum, locatie en tijd. Dit kan een buiten locatie zijn of in mijn thuis-studio in Boskoop. Mocht je graag buiten willen schieten is het natuurlijk van belang dat we opzoek gaan naar een hele rustige locatie. 

Daarnaast maak ik altijd een moodboard met poses en licht-ideeën, zodat we van tevoren al een duidelijk idee hebben waar we naartoe werken tijdens de shoot. Ik vind het altijd heel leuk als je hier zelf ook inbreng in hebt. Ook is het belangrijk om vast te kijken naar hoe jij jezelf graag neerzet. Wil je graag spontaan op de foto of vooral sexy?

Ook kunnen we bespreken wat er nodig is om de setting op te zetten. Wat de precieze outfit wordt, welke props we nodig hebben en hoe we die gaan regelen. 

De Boudoir fotoshoot

De scene maken

Tijdens de shoot neem ik graag de tijd voor je. Het kan best overweldigend zijn om voor de camera te staan, al helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt! Ik neem graag de tijd om je echt op je gemak te stellen en je te begeleiden bij poses en expressie, zodat jij je helemaal kans focussen op je gevoel.

Voor mij is een fotoshoot echt een collaboratie waarbij beide partijen samenwerken. Ik laat daarom tijdens de shoot regelmatig de resultaten zien, zodat we kunnen kijken of we nog ergens bij willen schaven en zodat je een goed beeld hebt van hoe je uit de verf komt op camera. 

Wil je graag iemand meenemen naar de fotoshoot? Je mag altijd iemand meenemen naar een shoot als het daardoor veiliger voelt! 

Vooralsnog schiet ik boudoir wel alleen solo en niet in koppels. Ik vind het waardevol echt aandacht voor jou te hebben als we bezig zijn met een shoot. 

Voor mij is het aller belangrijkste dat de foto’s een mooie herinnering zijn aan een super leuke fotoshoot!

Na de shoot

Hoe krijg je de foto's aangeleverd?

Na de boudoir fotoshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om alle gelukte foto’s voor jou op een rijtje te zetten in jouw persoonlijke galerlij.  Hier kun je zelf een selectie maken van de foto’s die jij graag bewerkt wilt hebben. 

De nabewerking is voor mij heel belangrijk. Dit is waar er echt een stukje magie bij komt kijken. Afhankelijk van jouw wensen, bewerk ik de foto in mijn magische stijl. Indien gewenst kan ik hieraan special effecten toevoegen zoals (extra) rook, kleur, en wat je ook maar kunt verzinnen. 

Voor de nabewerking van de foto’s hanteer ik drie verschillende tarieven, bekijk de prijzen van een fotoshoot bij mij en de tarieven voor het nabewerken hier. 

Before After Topless vrouw met hand in zij sexy pose
Before After
nl_NL_formal