Fotografie

Altijd al een magische fotografie shoot buiten willen hebben met mooi licht, een natuurlijke lach of misschien een meer geposeerd shot? Als je geweldige foto’s wilt voor je Instagram, Linkedin profiel, je eigen website of persoonlijk gebruik, gaan we samen naar buiten voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. 

Mijn fotografie visie

Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot licht en spelen met licht is een van de belangrijkste aandachtspunten voor mij als buiten/daglicht fotograaf. Naast prachtige belichting is het voor mij het aller belangrijkst dat jij en eventuele mensen die je meeneemt een ontzettend mooie ervaring hebben. Fotografie gaat niet alleen maar over de uitkomst van een mooi plaatje of mooie pose, je op je gemak voelen is voor mij de sleutel tot het allermooiste plaatje.
Plezier en een positieve body image staan voorop en ik hoop dat de foto’s uiteindelijk een super mooie herinnering aan een geweldige dag zullen zijn! Het grootste compliment dat ik kan krijgen is iemand die naar de foto’s kijkt en denkt “Wow ben ik dat?”

Type fotoshoots

Er zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot buiten fotografie:
Magische (fantasie)fotografiecosplayportretten en familie | huisdieren

Magical Moments

Als je van het buitenleven houdt en je wilt natuurlijke en of
magische foto’s van jezelf met mooie tegenlichteffecten, dan is dit het
type fotografie voor jou. 

De fotoshoots vinden plaats in
prachtige natuurgebieden zoals een bos, op het strand, in bloemenvelden,
bij kastelen en oude ruïnes. Deze worden bij voorkeur geschoten
worden rondom de avond. Dit om dat magische licht te bereiken wat je in
veel van mijn foto’s terug ziet komen. Deze setting leent zich ook zeer
goed voor zwangerschapsfotografie.

Als je je extra speciaal wilt voelen, heb ik een grote selectie jurken beschikbaar die je hier kunt bekijken

Lees hier hoe een fantasie shoot bij mij gaat

Costume-izable

Hou je van verkleden/cosplay en wil je graag een buiten fotografie shoot afgestemd op je kostuum en/of personage? Ik
stap graag samen in de wereld van je personage en zoek de perfecte
setting om het thema van je outfit vast te leggen middels cosplay en
fantasy fotografie.

Editing is iets dat ik belangrijk vind in
het uiteindelijke plaatje en iets waar ik veel tijd aan besteed. Samen
met jou ga ik kijken naar de beste stijl die past bij jouw character.
Deze shoot kan zowel buiten als in mijn studio worden gehouden.

Lees hier hoe een cosplay shoot bij mij gaat

Be-you-tiful

Ben je op zoek naar leuke spontane portretten van jezelf, jij en je partner of misschien wel je hele familie? 

Naast magie ga ik ook altijd voor leuk! Ik vind het heerlijk om samen met jou een mooie locatie op te zoeken waar we leuke spontane foto’s kunnen nemen, voor jou/jullie persoonlijk of voor je website.

Lees hier hoe een portret fotoshoot bij mij gaat

Lees hier hoe een familie fotoshoot bij mij gaat

Pet Perfect

Wilt je op de foto met uw huisdier(en)? Ik ben helemaal verliefd op dieren en wil graag een onvergetelijk moment met jou en je huisdier vastleggen. De foto’s kunnen genomen worden van jullie samen en van het huisdier individueel. 

Ook
hier fotografeer ik het liefst in de avonduren, of als dat niet
mogelijk is, de vroege ochtend. Dit zorgt voor de meest magische
lichtomstandigheden, om jouw huisdier helemaal te laten stralen. Paarden
fotografie sta ik ook helemaal voor open!

Lees hier hoe een huisdier fotoshoot bij mij gaat

Altijd al een magische fotografie shoot willen hebben met mooi licht, een natuurlijke lach of misschien een meer geposeerd shot? Als je geweldige foto’s wilt voor je Instagram, Linkedin profiel, je eigen website of persoonlijk gebruik, gaan we samen een geweldige shoot organiseren waarbij ik je op alle punten zal begeleiden.

Mijn fotografie visie

Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot licht en spelen met licht is een van de belangrijkste aandachtspunten voor mij als fotograaf. 
Naast prachtige belichting is het voor mij het aller belangrijkst dat jij en eventuele mensen die je meeneemt een ontzettend mooie ervaring hebben. Fotografie gaat niet alleen maar over de uitkomst van een mooi plaatje of mooie pose, je op je gemak voelen is voor mij de sleutel tot het allermooiste plaatje.
Plezier en een positieve body image staan voorop en ik hoop dat de foto’s uiteindelijk een super mooie herinnering aan een geweldige dag zullen zijn! Het grootste compliment dat ik kan krijgen is iemand die naar de foto’s kijkt en denkt “Wow ben ik dat?”.

Studio en op locatie

Het is bij mij mogelijk om zowel fotoshoots op locatie te doen als shoots in mijn thuisstudio in Boskoop. Ik heb meerdere backdrops en settings tot mijn beschikking. Ook mijn tuin heeft allerlei mooie groene plekken om foto’s te maken. Daarnaast trek ik er ook met liefde op uit naar parken, bossen, stranden en andere mooie natuurlocaties voor de mooiste resultaten!

Type fotoshoots

Er zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot fotografie:
Fantasie fotografie | cosplay | portretten en familie | huisdieren | boudoir | aerial arts

Magical Moments

fantasie fotografie

Als je van het buitenleven houdt en je wilt natuurlijke en of magische foto’s van jezelf met mooie tegenlichteffecten, dan is dit het type fotografie voor jou. 

De fotoshoots vinden plaats in prachtige natuurgebieden zoals een bos, op het strand, in bloemenvelden, bij kastelen en oude ruïnes. Deze worden bij voorkeur geschoten worden rondom de avond. Dit om dat magische licht te bereiken wat je in veel van mijn foto’s terug ziet komen. Deze setting leent zich ook zeer goed voor zwangerschapsfotografie.

Als je je extra speciaal wilt voelen, heb ik een grote selectie jurken beschikbaar die je hier kunt bekijken

Lees hier hoe een fantasie shoot bij mij gaat

Costume-izable

cosplay fotografie

Hou je van verkleden/cosplay en wil je graag een fotoshoot afgestemd op je kostuum en/of personage? Ik stap graag samen in de wereld van je personage en zoek de perfecte setting om het thema van je outfit vast te leggen middels cosplay en fantasy fotografie.

Editing is iets dat ik belangrijk vind in het uiteindelijke plaatje en iets waar ik veel tijd aan besteed. Samen met jou ga ik kijken naar de beste stijl die past bij jouw character. Deze shoot kan zowel buiten als in mijn studio worden gehouden.

Lees hier hoe een cosplay shoot bij mij gaat…

Bird-tastic 
(roof)vogel fotografie

Ben jij gek op vogels en heb je altijd al een keer een shoot met uilen en andere typen vogels willen doen? Dit is je kans! In samenwerking met Uil Topia hebben wij een vogel-fotografie deal opgezet. Naast een privé shoot, hebben we ook vaak shootdagen beschikbaar voor een gereduceerde prijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees hier hoe een vogel shoot bij mij gaat

Pet Perfect

huisdierfotografie

Wilt je op de foto met uw huisdier(en)? Ik ben helemaal verliefd op dieren en wil graag een onvergetelijk moment met jou en je huisdier vastleggen. De foto’s kunnen genomen worden van jullie samen en van het huisdier individueel. 

Ook hier fotografeer ik het liefst in de avonduren, of als dat niet mogelijk is, de vroege ochtend. Dit zorgt voor de meest magische lichtomstandigheden, om jouw huisdier helemaal te laten stralen. Paarden fotografie sta ik ook helemaal voor open!

Lees hier hoe en huisdier shoot bij mij gaat

Be-you-tiful

portretfotografie

Ben je op zoek naar leuke spontane portretten van jezelf, jij en je partner of misschien wel je hele familie? 

Naast magie ga ik ook altijd voor leuk! Ik vind het heerlijk om samen met jou een mooie locatie op te zoeken waar we leuke spontane foto’s kunnen nemen, voor jou/jullie persoonlijk of voor je website.

Lees hier hoe een portret shoot bij mij gaat

Lees hier hoe een familie fotoshoot bij mij gaat

Less is More

boudoirfotografie

Naast een paal heb ik ook een bed beschikbaar in mijn studio. Dit maakt het perfect om een mix van sexy foto’s te schieten onder de wolken en dan over te gaan naar het bed voor een andere boudoir fotografie setting.

Ik geloof dat jezelf fotograferen in sexy kleding en poses heel confronterend kan zijn, maar dat het ook een daad van empowerment is en het omarmen van je eigen lichaam.

Het kan heel waardevol zijn om jezelf in een ander licht te zien en het kan een geweldige boost zijn voor je zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk dat je je op elk moment op je gemak voelt en dat je er niet alleen sexy uitziet, maar ook plezier hebt!

Lees hier hoe een boudoir shoot bij mij gaat

Aerial Arts

paal- & aerialfotografie

Naast daglicht fotograaf, ben ik ook paaldans fotograaf. Sinds 2020 ben ik begonnen met paaldansen en voor het eerst in mijn leven ben ik verliefd geworden op een sport. Ik ben nooit atletisch of sterk geweest, maar paaldansen veranderde de manier waarop ik naar mijn lichaam keek: van onmogelijkheden naar mogelijkheden.

Ondanks moeite met mijn eigen lichaam, iets waar ik nog steeds aan werk, kan ik toch naar mezelf kijken en denken “wow, dat ik dat kan!”. Ik hoop dat ik deze vorm van positiviteit aan iedereen mee kan geven die bij mij een paaldans fotoshoot komt doen.

In eerste instantie kan het soms best confronterend zijn om jezelf in weinig kleren te zien, maar uiteindelijk levert het juist zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld op om terug te kunnen kijken naar hoe sterk en prachtig je bent.
Heb je een paal die ook buiten opgezet kan worden, dan doe ik ook heel graag buiten paaldans fotoshoots!

Lees hier hoe een aerial art shoot bij mij gaat

Ben je verliefd op kleur en wil je net als ik graag onder een magisch
wolkenplafond staan? Dan kun je bij mij in mijn fotografiestudio in
Boskoop terecht!

Mijn fotografie studio

Hier heb ik een wolkenplafond gecreëerd dat de helft van mijn studio bedekt en in
elke gewenste kleurencombinatie kan worden veranderd. Dit in combinatie
met mijn gekleurde studiolampen geeft de perfecte omgeving om de meest
magische foto’s te schieten.
Behalve dat het er mooi uitziet op foto’s, draagt het hopelijk ook bij aan de ervaring van de fotoshoot. Het is mogelijk om een live beeld te zien van de foto’s die ik maak, zodat het heel gemakkelijk is om poses aan te passen en de foto’s meteen te
bekijken.

Type fotoshoots

Er zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot studio foto’s, afhankelijk van voorkeuren en behoeften:
Paal- en aerial | boudoir | cosplay

Aerial Arts

Naast daglicht fotograaf, ben ik ook paaldans fotograaf. Sinds
2020 ben ik begonnen met paaldansen en voor het eerst in mijn leven ben
ik verliefd geworden op een sport. Ik ben nooit atletisch of sterk
geweest, maar paaldansen veranderde de manier waarop ik naar mijn
lichaam keek:
van onmogelijkheden naar mogelijkheden.

Ondanks
moeite met mijn eigen lichaam, iets waar ik nog steeds aan werk, kan ik
toch naar mezelf kijken en denken “wow, dat ik dat kan!”. Ik hoop dat
ik deze vorm van positiviteit aan iedereen mee kan geven die bij mij een

paaldans fotoshoot komt doen.

In eerste instantie kan het
soms best confronterend zijn om jezelf in weinig kleren te zien, maar

uiteindelijk levert het juist zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld
op om terug te kunnen kijken naar hoe sterk en prachtig je bent.
Heb je een paal die ook buiten opgezet kan worden, dan doe ik ook heel graag buiten paaldans fotoshoots!

Lees hier hoe een paal en aerial fotoshoot bij mij gaat

Less is more

Naast een paal heb ik ook een bed beschikbaar in mijn studio.
Dit maakt het perfect om een mix van sexy foto’s te schieten onder de
wolken en dan over te gaan naar het bed voor een andere boudoir
fotografie setting.

Ik geloof dat jezelf fotograferen in sexy kleding en poses heel
confronterend kan zijn, maar dat het ook
een daad van empowerment is en
het omarmen van je eigen lichaam.

Het kan heel waardevol zijn om
jezelf in een ander licht te zien en het kan een geweldige boost zijn
voor je zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk dat je je op elk moment
op je gemak voelt en dat je er niet alleen sexy uitziet,
maar ook
plezier hebt!

Lees hier hoe een boudoir fotoshoot bij mij gaat

Costume-izable

Hou je van verkleden/cosplay en wil je graag een buiten
fotografie shoot afgestemd op je kostuum en/of personage? I
k stap graag
samen in de wereld van je personage en zoek de perfecte setting om het
thema van je outfit vast te leggen middels cosplay en fantasy
fotografie.

Editing is iets dat ik belangrijk vind in het
uiteindelijke plaatje en iets waar ik veel tijd aan besteed. Samen met
jou ga ik kijken naar de beste stijl die past bij jouw character. Deze
shoot kan zowel buiten als in mijn studio worden gehouden.

Lees hier hoe een cosplay fotoshoot bij mij gaat

nl_NL_formal